eng tys

Här nappar det!

Påarps Gård och Fiskecenter ingår i konceptet "Det naturliga fisket" . Alldeles i närheten finns flera bra fiskevatten – inom 10 minuters bilväg? har du tillgång till cirka olika 20 stora  sjöar och inom 30 minuters väg finns så mycket som cirka 90 sjöar. 

Fegen, Kalvsjön och Spaden är tre välkända abborr- och gösvatten i vår närhet och det finns även gädda, mört, brax, sutare, björkna, ål och lake i vattnen häromkring. Fångstrapporterna visar att det finns mycket gös, präktiga abborrar och rejäla gammelgäddor. Här finns även en ädelfisksjö där du kan fiska bland annat regnbåge. 

Vill du ha hjälp att hitta rätt? Anlita våra utbildade fiskeguider som har stor erfarenhet av de rätta ställena. Vi har ett flertal båtar för uthyrning – enkla eller fullt riggade med båtmotor, ekolod eller trollingutrustning – och vi ser till att båten hamnar i den sjö du önskar. 

Du kan fiska året runt. Gäddfisket är bäst under våren och hösten, men du kan också få en gädda vid ismete eller sprättfiske på vintern. Abborre och gös nappar bäst på sommaren men de kan även hugga vid pimpelfisket på vintern. Regnbågsfisket är lika bra hela året och vi håller sjön ständigt påfylld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Information

Påarps Gård AB

512 95 HÅCKSVIK

Karta »

Telefonbokning: +46 (0)325-53011
Telefon kök: +46 (0)325-53001
Epost: info@paarpsgard.se

Camping/Stugor öppet 

Restaurang öppet för bokade sällskap

Välkommen att boka


 

 

 

 

 

 

 

 Anmälan till nyhetsbrev

Nyhetsbrev